Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise yapmak

Rüyada elbise yapmak

Rüyada elbise yapmak iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada elbise yapmak gördüyseniz:

  • İki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz.

Rüyada elbise alışverişi yapmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine yorulur.

Rüyada elbise yapmak hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada elbiseye yama yapmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, maddi açıdan ferahlamaya, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada elbise provası yapmak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbiselerle banyo yapmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada elbiseyle banyo yapmak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulur.

Rüyada elbiseli kedi görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalettir.

Rüyada mor abiye elbise görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments