Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise denediğini görmek

Rüyada elbise denediğini görmek

Rüyada elbise denediğini görmek büyük bir üne sahip olunacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, makamının sarsılmayacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada elbise denediğini gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalı, ani hareketler esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada elbise denediğini görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada yeni elbise denediğini görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yüzük denediğini görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada kıyafet denediğini görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalet eder.

Rüyada topuklu ayakkabı denediğini görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik denediğini görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, itibarının ve makamının artacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı denediğini görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine inanılır.

Rüyada yeni ayakkabı denediğini görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments