Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni elbise denediğini görmek

Rüyada yeni elbise denediğini görmek

Rüyada yeni elbise denediğini görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yeni elbise denediğini gördüyseniz:

  • Öfkelenmek yerine, meşguliyetlerinizi arttırmalı veya sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada yeni elbise denediğini görmek mesleğine dört elle sarılacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni ayakkabı denediğini görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elbise denediğini görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada topuklu ayakkabı denediğini görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet eder.

Rüyada çizme denediğini görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyafet denediğini görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, içsel güvensizliklerinize, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik denediğini görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı denediğini görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments