Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dokuma yapmak

Rüyada dokuma yapmak

Rüyada dokuma yapmak atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, aradığı kişiyi bulacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına yorulur.

Rüyada dokuma yapmak gördüyseniz:

  • Tesadüfler ileride sizi çok güzel noktalara taşıyabilir.

Rüyada dokuma yapmak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dokuma tezgahı görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dokuma yolluk görmek art niyetli kişilere uyacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına tabir olunur.

Rüyada el dokuma kilim görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına yorulur.

Rüyada dokuma halı görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada halı dokuma tezgahı görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına işarettir.

Rüyada dokuma kilim görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada el dokuması halı görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments