Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek yumurta görmek

Rüyada ekmek yumurta görmek

Rüyada ekmek yumurta görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulur.

Rüyada ekmek yumurta gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Rüyada ekmek yumurta görmek rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurtalı ekmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek arası yumurta yemek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yumurta ekmek görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına alamet eder.

Rüyada yumurtalı ekmek kızartmak üzüntülü günler yaşanacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada yumurta ve ekmek görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işarettir.

Rüyada yumurtalı ekmek kızartması görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek arası yumurta görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments