Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek arası yumurta görmek

Rüyada ekmek arası yumurta görmek

Rüyada ekmek arası yumurta görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ekmek arası yumurta gördüyseniz:

  • Yaşayacağınız stres vücudunuzda büyük zararlara sebep olabilir.

Rüyada ekmek arası yumurta yemek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek arası yumurta görmek şansının kendinden yana olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek mutlu ve sağlıklı olacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ekmek arası tavuk yemek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada ekmek arası köfte yediğini görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada ekmek arası kokoreç yemek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına yorulur.

Rüyada ekmek arası kaşar görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek arası ciğer görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments