Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek ve şeker görmek

Rüyada ekmek ve şeker görmek

Rüyada ekmek ve şeker görmek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, afiyette olacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada ekmek ve şeker gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada şekerli ekmek yemek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek ve şeker görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına alamet eder.

Rüyada şekerli ekmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada şekerli ekmek görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, sevinç ve sürura yorulmaktadır.

Rüyada şeker pancarı ekmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, hep dinç ve genç kalacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada şeker hastası görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada akide şekeri dağıtmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nikah şekeri yemek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments