Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek ve patates görmek

Rüyada ekmek ve patates görmek

Rüyada ekmek ve patates görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, takdir edilen kişi olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada ekmek ve patates gördüyseniz:

  • Dürüstlük ilişkilerinizde önem kazanıyor.

Rüyada bahçeye patates ekmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulur.

Rüyada patates ekmek yemek ticaretinin açılacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek arası patates görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patates ekmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada tarlaya patates ekmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada patatesli ekmek görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek ve patates görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arası patates yemek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments