Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek kadayıfı yediğini görmek

Rüyada ekmek kadayıfı yediğini görmek

Rüyada ekmek kadayıfı yediğini görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada ekmek kadayıfı yediğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan mantıksız ilerliyor veya bazı konularda aklıselim davranmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada ekmek kadayıfı yediğini görmek hayırlı bir terfi alınacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada kadayıf yediğini görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kadayıf tatlısı yediğini görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek kadayıfı yemek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada ekmek kadayıfı görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, desteksiz kalacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada kaymaklı ekmek kadayıfı yemek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine rivayet eder.

Rüyada tepsiyle kadayıf görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada burma kadayıf görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments