Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadayıf yediğini görmek

Rüyada kadayıf yediğini görmek

Rüyada kadayıf yediğini görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadayıf yediğini gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk da söz konusu olabilir.

Rüyada ekmek kadayıfı yediğini görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kadayıf yediğini görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada kadayıf tatlısı yediğini görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine inanılır.

Rüyada tepsiyle kadayıf görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına alamet eder.

Rüyada kadayıf kızartmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tel kadayıfı görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada burmalı kadayıf yemek herhangi bir zarara uğranmayacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına yorulur.

Rüyada tel kadayıf almak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments