Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek hamuru yapmak

Rüyada ekmek hamuru yapmak

Rüyada ekmek hamuru yapmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, müjdeli bir haber alacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek hamuru yapmak gördüyseniz:

  • Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada hamurdan ekmek yapmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada hamur ekmek yapmak başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet eder.

Rüyada hamur yoğurup ekmek yapmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada ekmek hamuru yapmak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, iyilik görüleceğine rivayet eder.

Rüyada ekmek hamuru yoğurmak daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeklik hamur görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamur ve ekmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek hamuru yemek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments