Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eğlencede oynamak

Rüyada eğlencede oynamak

Rüyada eğlencede oynamak hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada eğlencede oynamak gördüyseniz:

  • Size ters gelen olaylara katılımda bulunmak zorunda değilsiniz.

Rüyada eğlencede oynamak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına işarettir.

Rüyada eğlencesiz düğün görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sıkıntısının biteceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine inanılır.

Rüyada eğlencede bulunmak çok önemli başarılar elde edileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün eğlence görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, çok büyük adımlar atılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eğlenceye gitmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir eğlence görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada müzikli eğlence görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eğlence parkı görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments