Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eğlence görmek

Rüyada bir eğlence görmek

Rüyada bir eğlence görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, üstünlük elde edeceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, zor durumda kalınacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir eğlence gördüyseniz:

  • Oldukça yıpranmış iş veya ilişkilerin mamut hızıyla ilerlemesine izin verin.

Rüyada sünnet eğlencesi görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eğlencede bulunmak uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, her gün daha fazla dolacağına, sağlıklı ve zinde olacağına yorulur.

Rüyada düğün eğlence görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul eğlencesi görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine inanılır.

Rüyada eğlence görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada müzikli eğlence görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada bir eğlence görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada bir eğlencede olmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments