Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eğik yüzük görmek

Rüyada eğik yüzük görmek

Rüyada eğik yüzük görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, sermaye elde edeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret eder.

Rüyada eğik yüzük gördüyseniz:

  • Tuzaklara dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada eğik yüzük görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine tabir olunur.

Rüyada eğik ağaç görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eğik bina görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eğik ev görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine inanılır.

Rüyada başı eğik görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına alamet eder.

Rüyada eğik minare görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eğik balkon görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, işlerin bir anda azalacağına tabir olunur.

Rüyada eğik bilezik görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments