Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eğik ev görmek

Rüyada eğik ev görmek

Rüyada eğik ev görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eğik ev gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle yerine getirebileceğinizden fazla şeyin sözünü verebilir veya ani tepkiler gösterebilirsiniz.

Rüyada eğik ev görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eğik ağaç görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada eğik bina görmek işlerinde atılıma geçeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eğik bilezik görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kişinin kazancının artacağına yorulur.

Rüyada eğik yüzük görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret eder.

Rüyada eğik balkon görmek yetkili bir göreve atanacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına delalettir.

Rüyada eğik minare görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı eğik görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, yeni bir haneye sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments