Rüyada edebiyat sınavına girmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, bir bebek sahibi olacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına inanılır.
Rüyada edebiyat sınavına girmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.
Rüyada edebiyat öğretmenini görmek yaptığı hataları düzelteceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine yorulmaktadır.
Rüyada edebiyat öğretmeni görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, emeklerinin heba olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.
Rüyada edebiyat kitabı görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına işaret eder.
Rüyada sınava girmek ve ağlamak hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine rivayet eder.
Rüyada ygs sınavına girmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret etmektedir.
Rüyada okul sınavına girmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işaret etmektedir.
Rüyada sbs sınavına girmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Ehl-i Tabir) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Ehl-i Tabir) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.