Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düz yere tırmanmak

Rüyada düz yere tırmanmak

Rüyada düz yere tırmanmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada düz yere tırmanmak gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canının sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada düz yere tırmanmak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada düz bir yere tırmanmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada düz duvara tırmanmak geleceğinin de umut vadedeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Rüyada düz bir duvara tırmanmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işarettir.

Rüyada düz tepeye tırmanmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalettir.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek çalışmalarının beğenileceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada düz dağa tırmanmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere tırmandığını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments