Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düz tarla görmek

Rüyada düz tarla görmek

Rüyada düz tarla görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada düz tarla gördüyseniz:

  • Değişimden korkmamalısınız.

Rüyada düz tarla görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, umutsuzluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah düz saç görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düz yolda gitmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç düzleştirdiğini görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılarını atacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada düzlüğe çıkmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düz çizgi çizmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, gitmediği yerlere gideceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada düz kısa saç görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet eder.

Rüyada saçların düzleştiğini görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments