Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düz gelinlik giymek

Rüyada düz gelinlik giymek

Rüyada düz gelinlik giymek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, ailesini de mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düz gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar ilgi gerektirebilir.

Rüyada düz gelinlik giymek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düz gelinlik görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret etmektedir.

Rüyada düz ayakkabı giymek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işaret eder.

Rüyada saç düzleştirmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, bunun için sabırsızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işaret eder.

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düz uzun saç görmek ismini herkese duyuracağına, duraklama yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kısa ve düz saçlı olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, olaylı günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments