Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarları yıkmak

Rüyada duvarları yıkmak

Rüyada duvarları yıkmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, arzuların gerçekleşeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Rüyada duvarları yıkmak gördüyseniz:

  • Bazı teklifler göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada duvarı yıkmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada duvar yıkmak borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, mutluluk ve saadete işaret eder.

Rüyada evin duvarlarını yıkmak büyük ferahlık yaşayacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, zorluklarla boğuşulacağına alamet eder.

Rüyada balyozla duvar yıkmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulur.

Rüyada duvarları yıkmak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada bahçe duvarı yıkmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, gücünün azalacağına, ruhani önderlik yapacağına rivayet eder.

Rüyada ev duvarını yıkmak uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evinin duvarını yıkmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments