Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar yıkmak

Rüyada duvar yıkmak

Rüyada duvar yıkmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, karşılıksız bırakmayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada duvar yıkmak gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Rüyada duvar yıkmak akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev duvarı yıkmak hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada taş duvar yıkmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, anne duasının açılacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalettir.

Rüyada duvarı yıkmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret eder.

Rüyada balyozla duvar yıkmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerinin tutacağına rivayet eder.

Rüyada ev duvarını yıkmak sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarını yıkmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçe duvarı yıkmak maddi ve manevi olarak yıkılacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments