Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarlarda böcek görmek

Rüyada duvarlarda böcek görmek

Rüyada duvarlarda böcek görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret eder.

Rüyada duvarlarda böcek gördüyseniz:

  • Artık size hitap etmeyen bağlantıların, iş birliklerinin ya da anlaşmaların arkasında durmak zorunda değilsiniz.

Rüyada duvarda siyah böcek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarlarda böcek görmek kişinin yasa düşeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarda böcek öldürmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, sağlığın da bozulacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret eder.

Rüyada evin duvarında böcek görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada duvarda yürüyen böcek görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, nimet ve berekete ereceğine, işlerinin gerileyeceğine delalet eder.

Rüyada evin duvarında böcekler görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda böcek görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvardan böcek toplamak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kariyerinde atılım yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments