Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan böcek toplamak

Rüyada duvardan böcek toplamak

Rüyada duvardan böcek toplamak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada duvardan böcek toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yarı yolda bırakmış olsa da, siz aynı yoldan gitmeyebilirsiniz.

Rüyada duvardan böcek toplamak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarlarda böcek görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına alamet eder.

Rüyada evin duvarında böcekler görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada evin duvarında böcek görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına rivayet eder.

Rüyada duvarda böcekler görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada duvarda siyah böcek görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet eder.

Rüyada duvarda yürüyen böcek görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalettir.

Rüyada duvarda böcek görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments