Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda sinek görmek

Rüyada duvarda sinek görmek

Rüyada duvarda sinek görmek hayatın temposunun yükseleceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarda sinek gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Rüyada duvarda sinek görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işarettir.

Rüyada sinek olduğunu görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet eder.

Rüyada büyük siyah sinek görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sinekler öldürmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kişinin isteklerine nail olacağına inanılır.

Rüyada mavi sinek görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada yemeğin içinde sinek görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada sinek ilaçlamak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, neşesini kaybedeceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sinek yediğini görmek zararlarını telafi edeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments