Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinek olduğunu görmek

Rüyada sinek olduğunu görmek

Rüyada sinek olduğunu görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sinek olduğunu gördüyseniz:

  • O sizin kendisine karşı dürüst olmadığınızı düşünüp birtakım endişelere kapılıyor.

Rüyada ölmüş sinek görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çok kötü günler göreceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada evde sinek görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına alamet eder.

Rüyada uçuşan sinekler görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada örümcek ve sinek görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü sinek görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, kazancının artacağına, alamet etmektedir.

Rüyada küçük sinekler görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, bereketli işlere gireceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinde sinek görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğurdun içinde sinek görmek kısmetsizlik yaşayacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments