Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda örümcek görmek

Rüyada duvarda örümcek görmek

Rüyada duvarda örümcek görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine işaret eder.

Rüyada duvarda örümcek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Rüyada evin duvarında örümcek ağı görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalet eder.

Rüyada duvarda örümcek görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada duvarda büyük örümcek görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarda örümcek ağı görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına tabir olunur.

Rüyada duvarlarda örümcek ağı görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, anne baba duası alınacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarında örümcek görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada duvarda yürüyen örümcek görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine tabir olunur.

Rüyada her yerde örümcek görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, para yatıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments