Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düsmanla kavga etmek

Rüyada düsmanla kavga etmek

Rüyada düsmanla kavga etmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, işini kaybedeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına alamet eder.

Rüyada düsmanla kavga etmek gördüyseniz:

  • Ya da çalıştığınız firmada veya sektörde değişimler olabilir.

Rüyada düsmanla kavga etmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret eder.

Rüyada bebek düsük yapmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada düsman öldürmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, ağlayacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düsmanla barısmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düsmanini dövmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada dügünden kaçmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dü me görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada düsük yaptıgını görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments