Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanının saçını görmek

Rüyada düşmanının saçını görmek

Rüyada düşmanının saçını görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, kişinin kazancının artacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, kazancının hiç azalmayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada düşmanının saçını gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz veya kötümser düşünceleriniz nedeniyle, yolunda giden işleri bozmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada düşmanının saçını kesmek hayatının iyileşeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada düşmanın saçını kesmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanının saçını çekmek geçim derdinin sona ereceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanının saçını görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada düşmanın saçını yolmak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet eder.

Rüyada düşmanı affetmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına inanılır.

Rüyada eski bir düşman görmek çok mutlu günler geçireceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada düşmana yumruk atmak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments