Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman gemisi görmek

Rüyada düşman gemisi görmek

Rüyada düşman gemisi görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, doğru adımlar atacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, işlerin canlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşman gemisi gördüyseniz:

  • Kırıcı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada düşman gemisi görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanıyla dost olmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada düşmanla iyi olmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, bahtının da çok parlak olacağına alamet eder.

Rüyada düşmana yakalanmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, elinin darlık görmeyeceğine delalettir.

Rüyada düşman tarafından öldürülmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada düşmanından anahtar almak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına inanılır.

Rüyada düşman sahibi olmak rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanla iş yapmak insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments