Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen parayı almak

Rüyada düşen parayı almak

Rüyada düşen parayı almak kazancın yarı yarıya artacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, patron koltuğunda oturacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işarettir.

Rüyada düşen parayı almak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler konforu arttırabilir.

Rüyada parayı suya düşürmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Rüyada demir para düşürmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Rüyada parayı düşürmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, hasret içinde kalacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para düşürdüğünü görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete para düşürmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, hayatın tadına varacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinden para düşürmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebinden para düşürmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada paraları düşürmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments