Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dul görmek

Rüyada dul görmek

Rüyada dul görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kısmetinin açık olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dul gördüyseniz:

  • Hayatınızı pozitif yönde etkileyebilecek olan bazı haberler duyabilir veya bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada dul adamla evlendiğini görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Rüyada dul olmak yaşadığı olayların kötü gideceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada dul kadınla evlenmek düşmanlarına da dost olacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dul bir adamla evlendiğini görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dul adam görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Rüyada dulla evlenmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dul birinin evlendiğini görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments