Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneanneyi yıkamak

Rüyada anneanneyi yıkamak

Rüyada anneanneyi yıkamak günah ve suç işleyeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada anneanneyi yıkamak gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş, askıda kalmış veya problemli olan bazı konular iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Rüyada anneanneyi yıkamak işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölü anneanne görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada anneanne dede görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalettir.

Rüyada ölmüş anneanneyi öpmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Rüyada anneannenin öldüğünü görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına inanılır.

Rüyada anneanneyi görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş olan anneanneyi görmek ticarette şansının düşeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneanne hasta görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments