Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyeri işletmek

Rüyada işyeri işletmek

Rüyada işyeri işletmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada işyeri işletmek gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada işyeri işletmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada otel işletmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada market işletmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine yorulur.

Rüyada işletme görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalet işletmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada bakkal işletmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, hanesine güneş doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek fırını işletmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işarettir.

Rüyada kahvehane işletmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments