Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla uçuruma düsmek

Rüyada arabayla uçuruma düsmek

Rüyada arabayla uçuruma düsmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, güveninin artacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, hayırlı işlere imza atacağına, iyileşme göstereceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada arabayla uçuruma düsmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli planlarınızın üzerinden geçmenizi veya bazı değişiklikler yapmanızı isteyebilirler.

Rüyada arabayla uçuruma düsmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dügün alayı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada düsmanla sarilmak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dügüm cözmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, birçok dertle muhatap olacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dübleks ev görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına yorulur.

Rüyada dügünde yemek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada düsmanını görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dügünde siyah elbise giymek hanesindeki rızkın da artacağına, istediği yola çıkacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments