Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde görmek

Rüyada düğünde görmek

Rüyada düğünde görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada bir akrabanın düğününü görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğününde siyah elbise giymek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işaret eder.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek düğün görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalettir.

Rüyada toplu düğün görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde üzülmek kazançtan yana kara geçeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, malını ve canını emniyete alacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine delalettir.

Rüyada düğünden caymak büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments