Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün yemeği yediğini görmek

Rüyada düğün yemeği yediğini görmek

Rüyada düğün yemeği yediğini görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada düğün yemeği yediğini gördüyseniz:

  • Sizin herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Rüyada düğün yemeği yediğini görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemekli düğün görmek tabiri caizse can bulacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada düğünde yemek pişirmek güçlükle elde edilecek başarı, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün yemeği piştiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde çikolata yemek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğün pasta yemek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, uzak bir yola gidileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada düğün çerezi yemek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada düğünde pilav yemek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments