Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dua yapmak

Rüyada dua yapmak

Rüyada dua yapmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, onlar için çabalayacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dua yapmak gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dua yapmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalettir.

Rüyada hac duası yapmak kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine inanılır.

Rüyada sofra duası yapmak sağlıklı ve zinde olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur duası yapmak çok büyük bir üzüntü duyacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına tabir olunur.

Rüyada hatim duası yapmak üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine yorulur.

Rüyada yemek duası yapmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına inanılır.

Rüyada ezan duası yapmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kabeye karşı dua etmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments