Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur duası yapmak

Rüyada yağmur duası yapmak

Rüyada yağmur duası yapmak kazancın daha da arttırılacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, emeklerinin boşa gideceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yağmur duası yapmak gördüyseniz:

  • Çevre ile daha fazla ilgilenmelisiniz.

Rüyada yağmur duası yapmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurun altında dua etmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur altında dua etmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağarken dua etmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, özgüveninin yerine geleceğine, saygın biri olacağına alamet eder.

Rüyada yağmur duasına çıkmak rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur duası etmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, iş yaşantısında hırslanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken dua ettiğini görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurda dua ettiğini görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments