Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dua istemek

Rüyada dua istemek

Rüyada dua istemek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, zor durumda bırakacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, afiyete ereceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına rivayet etmektedir.

Rüyada dua istemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları veya girişimlerinizi normal akışının dışında hareketlendirmek mümkün olmayabilir.

Rüyada hocadan dua istemek sağlık sorunun kalmayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, çekilen acıların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada alimden dua istemek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına işarettir.

Rüyada birinden dua istemek büyük ses getirecek işlere girileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinden dua istemek yol göstereceğine ve şifa olacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölüden dua istemek bedenen ve ruhen dinleneceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinden dua istemek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasından dua istemek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyadan dua istemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments