Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada döviz saymak

Rüyada döviz saymak

Rüyada döviz saymak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada döviz saymak gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada döviz saymak yapacağı planların altüst olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kağıt döviz görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada döviz kağıt para görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada döviz bozdurmak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada döviz para bulmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada döviz bulmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, çocuklarının fazla olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına yorulur.

Rüyada döviz bürosu görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden döviz almak mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments