Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden döviz almak

Rüyada birinden döviz almak

Rüyada birinden döviz almak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada birinden döviz almak gördüyseniz:

  • İnsanlara dünyayı kurtarmayı dahi önerseniz, sadece siz söylediğiniz için, sizin arkanızdan gelmek veya sizin istediğiniz yollardan ilerlemek istemeyebilirler.

Rüyada kağıt döviz görmek takdir edileceği işler yapacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada döviz kağıt para görmek kötü yollara gireceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada yerde döviz bulmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada döviz bürosu görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına delalet eder.

Rüyada döviz bozdurmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden döviz almak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada döviz para bulmak iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Rüyada döviz bulmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments