Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evrak yazmak

Rüyada evrak yazmak

Rüyada evrak yazmak rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, büyük adımlar atacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada evrak yazmak gördüyseniz:

  • Yeni veya alışılmadık şeyler deneyebilir, farklı yerleri ziyaret edebilir, ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada evrak yazmak aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet eder.

Rüyada imzali evrak görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada resmi evrak görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri evrak görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evrak aldığını görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada temiz evrak görmek alım gücünde yükselme olacağına, büyük düşüneceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada evrak hazırlamak ona emek vereceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine rivayet eder.

Rüyada elinde evrak görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments