Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kıyma görmek

Rüyada çok kıyma görmek

Rüyada çok kıyma görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok kıyma gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz şekilde olmasa da istediğinizi elde edebileceksiniz.

Rüyada pişmemiş kıyma görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret eder.

Rüyada kıymalı köfte görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işarettir.

Rüyada bozulmuş kıyma görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıymalık et görmek rahat edeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulur.

Rüyada kıyma vermek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyma karıştırmak büyük bir mala sahip olacağına, günahlara, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işarettir.

Rüyada kıyma yoğurmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyma satmak solan yüzünün güleceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments