Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık ayakkabı görmek

Rüyada açık ayakkabı görmek

Rüyada açık ayakkabı görmek huzuru yakalayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık ayakkabı gördüyseniz:

  • Sizden istenecek şeyler ilk bakışta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Rüyada açık ayakkabı görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada açık renk ayakkabı görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kendisiyle de gururlanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada önü açık ayakkabı giymek yaşamına yeni bir yön vereceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine yorulur.

Rüyada burnu açık ayakkabı giymek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz açık ayakkabı giymek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalettir.

Rüyada önü açık ayakkabı görmek hem dua alacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnu açık ayakkabı görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz açık ayakkabı görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments