Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada döner bıçak görmek

Rüyada döner bıçak görmek

Rüyada döner bıçak görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada döner bıçak gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Rüyada döner bıçağı görmek rakiplerin başarı kazanacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kişinin her işi severek yapacağına delalet eder.

Rüyada döner bıçak görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada ekmek arası tavuk döner yemek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulur.

Rüyada dürüm döner yemek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine tabir olunur.

Rüyada pilav üstü döner görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada döner görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada döner et görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada döner kapıdan geçmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments