Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babası için ağlamak

Rüyada anne ve babası için ağlamak

Rüyada anne ve babası için ağlamak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babası için ağlamak gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Rüyada anne ve babası için ağlamak işindeki verimliliğin düşeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada anne ve babanın ağladığını görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işarettir.

Rüyada anne ve babasının ağladığını görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine yorulur.

Rüyada anne babanın ağladığını görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada babaya sarılmak ağlamak dönmeyen şansın artık döneceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada babayla birlikte ağlamak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın ölmesi ve ağlamak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işaret eder.

Rüyada ölen babaya sarılıp ağlamak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments