Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın umreye gittiğini görmek

Rüyada anne ve babanın umreye gittiğini görmek

Rüyada anne ve babanın umreye gittiğini görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babanın umreye gittiğini gördüyseniz:

  • Ormanı yakmaktansa daha uzlaşmacı veya sakin bir tavırla olaylara yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada anne ve babanın umreye gittiğini görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, hayatının da kolaylaşacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın umreye gittiğini görmek hedeflere ulaşamayacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına delalet eder.

Rüyada annesini umreye gittiğini görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, kazancını iki kat arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini umrede görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada annenin umreye gittiğini görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin anne babasını görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş anne babanı görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, durumun değişmesine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına inanılır.

Rüyada anne baba tartışması görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments