Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta domuz görmek

Rüyada mezarlıkta domuz görmek

Rüyada mezarlıkta domuz görmek kem gözlere gelineceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta domuz gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tarafından kabul edilmesi zor plan veya programlar konusunda kendi mantığınızı kabul ettirme ya da anlatabilme çabanız yorucu olabilir.

Rüyada mezarlıkta domuz görmek işlerinin ağırlaşacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işarettir.

Rüyada domuz yemek kapanan kapıların açılacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada iki domuz görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine işarettir.

Rüyada domuza benzeyen insan görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, hayırlı haberler duyacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına inanılır.

Rüyada domuz resmi görmek seyahatlere katılacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına işaret eder.

Rüyada domuzla savaşmak kendi işine kavuşacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada pişmiş domuz görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada domuz dövmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments