Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domatesler görmek

Rüyada domatesler görmek

Rüyada domatesler görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına inanılır.

Rüyada domatesler gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını bekleyin.

Rüyada ezik domates görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, zor bir işe girileceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine delalet eder.

Rüyada kasada domates görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada toprağa domates ekmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah domates görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada domates satın almak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına rivayet eder.

Rüyada domates ezdiğini görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada domates çapalamak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, yeni kapılar açılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine inanılır.

Rüyada domates hurması yemek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments