Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates ve soğan görmek

Rüyada domates ve soğan görmek

Rüyada domates ve soğan görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına rivayet etmektedir.

Rüyada domates ve soğan gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirdiğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada domates soğan görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada domates ve soğan görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada soğan domates görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, duaların kabul göreceğine işaret eder.

Rüyada erik ve domates görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine rivayet eder.

Rüyada domatesli pilav yapmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, güvensizlik duymaya, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domatesten salça yapmak huşu içinde devam edeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, para sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada domates dağıtmak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada domates taşımak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments